10 filme pe care trebuie să le vezi ca să ai mai mult succes în viaţă

Am avut cu toţii experienţa de a te uita la un film şi după ce îl vezi să ai sentimentul că povestea te-a marcat atât de mult că te vezi un om diferit.

Filmele au potenţialul de a inspira şi de a influenţa deciziile noastre de zi cu zi cu privire la viaţă. Şi de ce nu ar face-o?

Suntem familiarizaţi cu filmele lui Woody Allen, James Cameron şi Quentin Tarantino, trei dintre marii scriitori şi regizori care ştiu cum să aibă impact asupra audienţei.

Uneori, un film poate fi puntea noastră motivaţională către succesul pe care ni-l dorim.

În acest articol, împart cu voi lista mea personala de 10 filme care trebuie să le vezi ca să ai mai mult succes în viaţă.

1. FIght Club: lecţii despre materialism şi detaşament

Fight Club este un film care oferă mai mult de câteva lecţii despre succes. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante lecţii benefice pe care le înveţi din acest film este despre materialism şi detaşare emoţională.

Potrivit lui Tyler Durden, Fight Club vorbeşte despre eliberarea ta din cătuşele vieţii moderne, care te întemniţează şi care te „castrează”, prin faptul că eşti dispus să dai şi să primeşti durere sau moarte.

Fight Club este unul dintre filmele care pot fi vizionate iar şi iar, găsind de fiecare dată câte ceva valoros pe care să-l folosim în viaţa noastră.

2. Pumping Iron: Încredere în sine şi afirmare

Pumping Iron nu este doar un film despre culturişti. Nu. Pumping Iron este un film pentru cei care doresc să capteze puterea de încredere în forţele proprii şi afirmare.

Arnold Schwarzenegger împărtăseşte starea sa de spirit, atitudinea, şi convingerile sale persoanle în acest documentar clasic.

3. The Secret: Atitudine pozitivă

The Secret (Secretul) este un film bazat pe Legea Atractiei  (o carte de succes). În timp ce foarte mulţi sunt sceptici cu privire la legea atracţiei, filmul portretizează o filozofie pozitivă despre viaţă.

Filmul are un scop principal: Pentru a te ajuta să-ţi trăieşti viaţa mai bine prin schimbarea atitudinii mentale. Deci, pentru oricine care este în căutare de inspiraţie şi motivaţie, The Secret este un film care face sigur te va ajuta.

4. The Social Network (Rețeaua de socializare): Dreptul de utilizare şi antreprenoriat online

Toată lumea ar trebui să fie familiarizaţi cu filmul The Social Network şi cu succesul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg.

The Social Network este un film care va inspira pe oricine să simtă că merită să aibă succes, în timp ce, de asemenea, prezintă şi unele dintre neajunsuri pe care le poţi avea în viaţă cu cei care te vor trăda sau problemele legale, juridice.

De asemenea, vei avea multe de învăţat de la un personaj care devine antreprenor în spaţiul online, pe internet, destul de tânăr şi care se confruntă cu problemele pe care aproape orice „afacerist” le are.

5. Yes Man: Oportunitate

Yes Man este un film amuzant pe care oricine îl poate aprecia. Jim Carrey joacă pe Carl Allen, un tip care-şi trăieşte viaţa obişnuită şi neîmplinită.

El se află la un seminar de coaching de auto-ajutorare denumit YES (DA) şi în curând viaţa lui suferă o schimbare interesantă. Acest film te va face să te gândeşti la toate posibilităţile pe care le-ai ratat când ai spus „nu”.

6. Limitless: Cum să faci lucrurile

Bradley Cooper joacă rolul unui scriitor nepublicat, Eddie Morra. Într-o zi Eddie descoperă o schimbare majoră în viaţa sa imediat când i s-a prezentat un nou medicament promiţător.

Acest film nu este despre consumul de narcotice, ci despre cum acest film te poate lumina să te gândeşti la toate lucrurile pe care le-ai putea face cu viaţa ta.

Acest film va trezi cu siguranţă anumite sentimente în tine ca să iei unele măsuri în privinţa viitorului tău.

7. The Wolf Of Wall Street (Lupul de pe Wall Street):  Dorinţă şi prosperitate

Bazat pe povestea reală a lui Jordan Belfort, The Wolf of Wall Street este un film care demostrează că banii pot cumpăra multe lucruri pe lumea aceasta şi arată şi ce şi cât poţi cumpăra cu bani.

Nu te poţi uita la acest film şi să nu te simti motivat şi împuternicit de performanţa incredibilă a lui Leonardo DiCapprio. The Wolf of Wall Street este un film care vă va face să reevaluaţi viaţa curentă şi te poate face să-ţi doreşti de la viaţă şi lucruri mai rafinate şi luxurioase.

8. The Words: Fii proprietarul propriei munci

Încă un film cu Bradley Cooper care joacă rolul unui scriitor care luptă cu afirmarea. The Words arată cât de greu este să ai succes, cum apar diverse provocări care să te facă să renunţi. În acest caz, este vorba de a plagia lucrarea altcuiva.

Acest film te va inspira cu siguranţă să îţi iei viaţa şi munca în propriile mâine şi să faci tot ce ştii mai bine cu ceea ce ai.

9. The Pursuit of Happyness (In  Cautarea  Fericirii): Nu renunţa niciodată

The Pursuit of Happyness este un film foarte frumos şi bun care s-ar putea să te lase cu lacrimi în ochi. Will Smith joacă rolul unui comis voiajor (vânzător pe comision) pe nume Chris Gardner care are probleme mari financiare şi ajunge pe străzi.

Filmul te învăţă cum n-ar trebui să renunţi niciodată la tine şi cum să nu laşi diverse circumstanţe să-ţi spulbere visele.

10. Good Will Hunting: Competenţă

Good Will Hunting este un film emoţionant cu convensaţiile dintre două personaje Will Hunting (Matt Damon) şi Sean Maguire (Robin Williams). Se spune că acesta ar fi filmul cel mai bun în care a jucat regretatul actor Robin Williams. Oricum un rol în care nu-l vei recunoaşte prea uşor pe Robin Williams, dacă erai obişnuit cu comediile în care a jucat. Totuşi dacă ai văzut filmul Dead Poets Society şi ţi-a plăcut s-ar putea să-ţi placă foarte mult şi acesta.

Să revenim totuşi la filmul Good Will Hunting, care este o capodoperă care să inspire pe toţi cei care au un talent dar nu se cred destul de buni pentru a avea succes. Acest film te va inspira şi motiva, demostrându-ţi că eşti capabil să faci lucruri mari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *