Pe data de 14 iulie 2014, Conrad Roy s-a sinucis după ce a încercat să vorbească cu cineva gândurile sale sinucigașe. Autoritățile locale au dat publicități ultimul schimb de mesaje dintre el si prietena sa de atunci Michelle Carter. Din păcate, în loc să îl ajute aceasta l-a încurajat să se sinucidă și apoi a organizat o strângere de fonduri pentru a îl onora. oonoo Dacă Conard ar fi beneficiat în schimb de niște cuvinte de încurajare sau de puțina înțelegere poate lucrurile ar fi stat altfel. 888 poker (Poți afla mai multe despre asta aici).

Mai jos sunt câteva lucruri pe care oamenii care suferă de depresie si au gânduri sinucigașe ar trebui să le știe.

1. Gândurile tale sunt importante

Poate crezi că nu este adevărat dar sunt. Există o multitudine de persoane în lumea asta care sunt interesați e cei ai tu de spus si de opinia ta asupra anumitor lucruri. Nu trebuie să fie vorba de decizi majore cum ar de exemplu cumpărarea unei case-până la urmă lucrurile mici contează, nu?Chiar și râsul tău a o glumă proastă ar putea să însemne enorm pentru cineva din viața ta.

Tot ceea ce faci zi de zi:lucrurile pe care le spui, faptul că zâmbești cuiva și conversațile pe care le ai despre toate lucrurile care îți trec prin minte, toate aceste lucruri arată ca prezența ta contează. Gândurile tale sunt importante deoarece numai o idee spontană de-a ta s-ar putea transforma într-un proiect de cerecetare pentru crearea unui nou tratament pentru o boala sau ar putea să ajute o persoană care e pe marginea prăpastiei prin simplu act de a le fredona melodia peferată.

2. Mereu există cineva cu care sa vorbești

Știu că există momente când te simți că nu ai cu cine să vorbești dar nu este așa. Întotdeauna va exista cineva care să vorbescă cu tine dacă simți nevoia. Există organizați neguvernamentale care îți oferă posibilitatea de a vorbi cu cineva fie prin telefon sau mesaje atunci când ai gânduri sinucigașe. Există și linii de telefonie speciale pentru momentele când te simți extrem de deprimat, poți să găsești o soluţie aici. Cele mai multe dintre aceste organizații sunt non-profit ceea ce însemna că cei de pe partea cealaltă a telefonului vor să fie acolo pentru tine și că vor să audă ceea ce ai de spus.

Nu sunt obligați să facă acest lucru, ajută pentru ca vor să fie acolo pentru tine oricând simți nevoia

3. Faptul că ai rezistat dorinței de a te sinucide poate constitui un punct de sprijin pentru cei care nu sunt la fel de puternici

Un studiu făcut în 2014 arată că un părinte care săa sinucis cănd copilul său era încă minor, acest gest a crescut posibiltatea ca pe viitor copilul să încerce să comită același gest. În încercarea ta de a face fața depresiei, fără să știi poți fi un model de urmat pentru copilul tău atunci când acesta va trece prin același lucru. (Poți citi mai multe despre acest studiu aici).

Amintește-ți, așa cum a zis odată Josh Billings:”În viața nu contează să ai noroc ci să te folosești de tot ceea ce ți e oferă”. casino777 Chiar dacă nu ești un părinte există persoane în viața ta care te consideră o persoană puternică. S-ar putea să nu îți zică direct, dar se gândesc că dacă tu ai reușit să treci prin asta și să supraviețuiești și ei pot face la fel. Puterea ta de a rezista îi ajută și pe cei care nu o au.

Nu contează prin ceea ce treci sau cât de singur te simți, întotdeauna va exista cineva căruia îi pasă de tine și care și-ar crea timp să vorbescă cu tine. Potrivit siteului Save. org la fiecare 13 minute în America cineva se sinucide. Sper ca știind aceste 3 lucruri, tu să nu faci parte din acesta statistică.

Gândurile tale, sentimentele tale și mai ales viața ta conteză.

Sursa: www.lifehack.org/310092/3-things-people-with-depression-and-thoughts-suicide-should-know


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *