Pungi hartie personalizate – Pentru produse de patiserie si de panificatie, medicamente, fructe si legume. Costa putin, se pot recicla, reutiliza si personaliza. Nu polueaza, sunt practice si versatile. Dar desi le folosim, nu ne dam seama de utilitatea lor in viata de zi cu zi.

Elogiu pungilor de hartie personalizate… Calatorie printre avantaje, avantaje si numai avantaje…

Pungi hartie personalizate… Abia asteapta sa cuprinda minunatie de produse de patiserie si de panificatie.

Le gasesti rasfirate sau frumos aranjate dupa tejghelele cu paine proaspata, aburinda, cu foetaje apetisante ce-ti lasa gura apa.

Le surprinzi odihnindu-se in preajma cosurilor cu cornuri, pateuri si covrigi crocanti ce te fac sa salivezi. Ce te incurajeaza aproape sa sari peste rafturi, peste clienti, doar sa apuci sa le simti pufosenia si aromele ispititoare.

Le afli de-a stanga si de-a dreapta vanzatorului, brutarului, cofetarului, pizzerului… Si a tuturor celor care stau cu ceasurile langa cuptoare, invaluiti de fierbinteala, scaldati in broboanele de transpiratie doar pentru a-ti face pe plac.

Le descoperi asteptandu-si oaspetii, clienti umili sau pretentiosi, mofturosi, nerabdatori, mereu grabiti sa-si ia acasa deliciile calde, aluaturile, feliile de pizza doldora de bunatati.

Si nu numai aici…

Pungi hartie personalizate – Avantaje, avantaje, numai avantaje

  • Fac parte din cotidianitate. Le utilizezi mai mereu, poate zilnic. Dar nici nu realizezi ca exista. Si nu oricum, ci cu o sumedenie de plusuri.
  • Constituie un ambalaj de transport simplu, care faciliteaza misiunea consumatorilor in etapele succesive procedurilor de achizitie.
  • Se bucura de versatilitate (numeroase posibilitati de utilizare si reutilizare) si de o buna rezistenta. Nu degeaba au devenit atat de populare la nivel planetar.
  • Sunt ”green”, fiind realizate din materii prime naturale (hartie), rezultate prin prelucrarea lemnului, celulozei sau prin reciclarea hartiei.
  • Acopera o multime de modele: din hartie alba sau kraft, cu manere (pentru cadouri) si fara, cu toarte de hartie / textile, de variate dimensiuni, culori si forme.
  • Costa putin, atat din ipostaza agentilor economici, cat si a consumatorilor finali. In primul caz este vorba despre pretul de achizitie de la producator. In al doilea, despre pretul de achitat la casa.
  • Procedura de personalizare implica o tehnica simpla, similara cu a pungilor de plastic.
  • Se pot recicla impreuna cu hartii si cartoane, fiind colectate diferentiat.
  • Ofera infinite posibilitati de utilizare, de la sesiunile obisnuite de shopping, pana la atributiile mai putin conventionale (hartie absorbanta pentru prajeli, coperti pentru carti, stocarea plantelor medicinale etc.).

Tu ce avantaje ai mai gasit? Dar utilizari si psibilitati de a le recicla?

Ai nevoie de un lot de pungi hartie? Te asteptam cu o comanda ferma! O vom onora in cel mult 7 zile lucratoare.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *