Prima dată când întâlnești pe cineva vrei să afli imediat cine este acea persoana și ce

reprezintă ei. Tocmai de acea o să încerci să le găsești calitățile definitorii cum ar fi onestitatea, bunătatea și inteligența.

Find atent la aceste calitați te poate ajuta să decizi dacă vrei să începi o relație cu aceasta persoană sau nu.

Astfel de informații cu privire la caracterul lor ar putea să te ajute să iei decizii majore precum dacă vrei sau nu să intri intr-o relație romantică cu acea persoană sau in cazul angajari unei persoane sau acceptarea uni loc de muncă. Bazându-se pe astfel de informații, lumea îți judecă personalitatea si își formează o părere asupra felului tău de a fi.

1. Forma scrisului tău

Potrivit unui studiu, felul în care cineva scrie și mărimea scrisului poate sa îți creeza o imagine asupra persoanei respective. Potrivit studiului care a fost făcut de compania National Pen, este demonstrat faptul că persoanele care au scrisul foarte mic tind să fie timide, meticuloase și studioase pe când persoanele care sunt mai extrovertite încercă să atragă atenția printr-un scris mai mare.

Cei care care exprimă seriozitate pun mai multă presiune asupra pixului atunci când scriu, pe când cei care nu fac acest lucru de obicei tind să fie mai empatici si mai sensibili.

2. Culoarea ta preferată

Conform unui articol de pe Psychology Today, culoarea pe care o alegi cel mai adesea pentru haine sau culoarea spre care ai o afinitatea mai mare tinde să spună multe espre caracterul tău. Persoanele care aleg in mod frecvent negrul sunt sensibli, creative si atenți la detalii, în timp ce cei care iubesc roșul trăiesc viața la maxim și pun multă pasiune în tot ceea ce fac.

Persoanele care iubesc verdele sunt loiale si inimoase, în timpce cei care iubesc albul sunt organizate si logice și cei ai căror culoare preferată este albastrul tind sa fie consecvenți, sensibili si sunt atenți cu oameni din jur.

3. Limbajul corpului

Anumite gesturi făcute în mod repetat pot spune multe lucruri despre personalitatea ta. Felul în care te comporți în diferite situații fie că îți smulgi părul, îți rozi unghile sau îți ciupești pielea aceste lucruri denotă nevorzitate, frustrare, plictiseală sau neplăcere.

Să luăm drept exemplu rosul unghilor. Conform unui studiu, cei care își rod unghile tind să fie perfecționiști cât și în cele mai multe cazuri crispați și anxioși.

4. Pantofi tăi

Conform psihologilor, poți judeca corect o persoană doar uitându-te la ce fel de pantofi poartă. Potrivit cercetătorului responsabil de desfășurarea studiului Omri Gillath de la universitatea din Kansas, doar examinând prețul, stilul, culoarea si condiția in care se află pantofi, poți afla aprope 90% din caracteristicile personale ale deținatorului cum ar fi de exemplu salariul lor, apartenența politica, sexul și chiar vârsta.

5. Ochi tăi

Ochi sunt oglinda sufletului. Ochi tăi pot spune multe lucruri despre tine, pot să îți trădeze gândurile si sentimentele dar si dacă ești mincinos sau loial. Potrivit studilor, oameni cu ochi albaștri sunt mai puțin agreabili și mult mai predispuși să fie alcoolici deâtcei cu o culoare a ochilor mai închisă

Un alt mod prin care ochi te trădează este imposibilitatea ta de a menține un contact vizual stabil cu cineva ceea ce denotă lipsa de autocontrol și o voința slabă.

6. Punctualitatea

Cât de devreme sau târziu ajungi la o programare sau întalnire îți poate creea o imagine fie negativă sau pozitivâ cu privire la personalitatea ta. Dacă ajungi târziu la o întalnire importantă însemnă că lumea îți va creea o impresie negativă despre tine, pe când dacă ajungi mai devreme denotă faptul că iei in considerare timpul celorlalți și că ești o persoana organizată și motivată.

7. Modul în care strângi mâna

S-a descoperit că oamenii care au o strângere de mâna puternică transmit încredere de sine și denotă un caracter puternic si încrezător. Acest fel de persoane sunt mult mai probabil să fie extrovertite, să își exprimă cu usurință sentimentele și este puțin probabil să fie linistiți.

Pe de altă parte oamenii care au o strângere de mâna slabă sunt neîncrezători în proprile forțe și tind să aleagă calea ușoara de ieșire dintr-o încărcătură. Oferind doar o strângere de mâna poate face diferența dintre a părea rezervat sau cu adevărat prietenos.

Sursa: www.lifehack.org/299635/people-judge-your-personality-based-these-7-small-things


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *