4 Trucuri de Tratament pentru Îngrijirea Pielii pentru Oamenii care cred că au Încercat Totul

Crezi că ai încercat toate tratamentele pentru îngrijirea pielii? Gândeşte-te din nou. În loc să alergi până la plafar, la drogherie sau farmacie să-ţi iei tot felul de produse pentru ten, vei descoperi că tot ce ai nevoie pentru o piele mai sănătoasă şi frumoasă se afla în bucătărie sau în raftul de medicamente. Cel mai probabil vei avea la îndemână aceste tratamente, sau leacuri, şi nici măcar nu ştiai!

1. Aspirină şi Miere

Combinaţia de aspirină şi miere poate reduce instant efectele acneei şi poate să elimine roşeaţa care apare din cauza iritării pielii. Asprina reduce umflarea şi înroşirea provacată de coşuri (acnee), în timp ce mierea este un antibiotic care poate dezinfecta porii care au cauzat acnee în primul rând.

Încearcă şi tu acasă: Spală-ţi pielea temeinic şi curăţ-o cu un toner de faţă să nu ai impurităţi în momentul în care se vor deschide porii. Într-un recipient separat, sparge o aspirină şi adaugă puţin toner de faţă ca să faci o pastă subţire. Aplică această pastă direct pe petele de acnee şi las-o să stea acolo aproximativ 5 minute. După ce au trecut cele 5 minute, spală zona coşului ca să dai jos pasta şi adaugă nişte miere pe pată. Spală-te de miere după 10 minute si pielea ta va fi mai curată!

2. Pastă de Dinţi

Din fericire deja foloseşti pastă de dinti ca să-ti păstrezi dinţii sănătoşi şi curaţi, dar ceea ce nu ştii este că pasta de dinţi reduce acneea, îndepărtează înţepăturile de insecte, şi elimină efectele mâncărimii erupţiilor de pe piele.

Încearcă şi tu acasă: Aplică nişte pastă de dinţi albă (nu gel) direct pe coşurile sau înţepurilor de insectă, lasă se usuce şi mergi la somn. Dimineaţă, spală zona de pastă de dinţi şi o să rămâi suprins.

3. Lămâie şi Zahăr

Lămâile sunt un antiseptic natural, fiind excelent pentru a îndepărta murdăria şi bacteriile din pori. Lămâile ajută să reducă grăsimea de pe faţă, care peste timp poate însemna să scapi de coşuri. Zahărul acţionează ca un exfoliant şi deschide porii pentru ca sucul de lămâie să penetreze pielea.

Încearcă şi tu acasă: Taie o lămâie în două, presară nişte zahăr pe cele două jumătăţi şi aplică apoi pe faţă în fiecare noapte pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii. În felul acesta scapi de punctele negre şi de acnee în timp ce pielea ta va arăta mult mai radiant.

4. Sarea de Mare

Ca lămâia, sarea este un antiseptic natural, aşa se explică de ce foarte mulţi oameni au piele mult mai frumoasă şi curată după ce merg la plajă. Acum nu mai trebuie să-ţi petreci dupa-amiezele bălăcindu-te în apa mării ca să răpeşti beneficiile sări de mare – ci poţi să faci acest lucru de acasă, aplicând o mixtură de sare de mare şi apă direct pe piele pentru a reduce acnee, petele sau chiar ridurile.

Încearcă şi tu acasă: Adaugă o lingură de sare de mare la o sticlă cu pulverizator de 0.5 litri cu apă caldă. Pulverizează combinaţia pe un aplicator mic – prosop, vată – şi apoi lăsaţi sarea să-şi facă treaba.

Deci, ce mai aştepţi? Uită-te prin raftul cu medicamente sau prin bucătărie şi rezolvă problemele tenului tău cu lucruri la îndemână.

Dacă ştii si tu remedii populare sau leacuri băbeşti care au eficienţă pentru a avea o piele mai frumoasă şi sănătoasă, aştept comentariul tău mai jos.

One Response

  1. gianinA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *